De Roef (Stadsweiden) en De Kiekmure (Stadsdennen) zijn van plan om per 1 juli 2021 samen verder te gaan als stichting MFC Harderwijk. De Roef en De Kiekmure behouden hun eigen naam. Belangrijkste verandering van de letters MFC is dat het niet (alleen) meer zal staan voor multifunctioneel, maar maatschappelijk functionele centra. Uiteraard behouden we ook het multifunctionele karakter.

Ontmoeten, welzijn en zorg

De Kiekmure en De Roef zijn ontmoetingsplekken voor de wijk waar u voor veel verschillende activiteiten terecht kunt. Misschien bent u er al eens geweest, heeft u er koffie gedronken of meegedaan aan een activiteit. We willen graag dat De Roef en De Kiekmure nog meer een plek worden waar u zich thuis voelt, zodat we u als buurtbewoner nog meer kunnen bieden. Naast de functies die beide wijkcentra al vervullen zal er in het nieuwe concept meer ruimte zijn voor het samenwerken van organisaties op het gebied van welzijn, zorg en Positieve Gezondheid.

Nieuwbouwplannen De Roef

Voor De Roef zijn de nieuwbouwplannen al in een vergevorderd stadium. Op 7 juni start de sloop van het oude gebouw. De nieuwbouw start na de zomer. Vanaf 5 juni gaat onze tijdelijke locatie open. Dan is iedereen voor activiteiten en bijeenkomsten welkom in De Roef op het terrein van De Rietmeen. Wilt u op de hoogte blijven? Dat kan via DeRoefHarderwijk.nl. Of schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..